Oral B baner

O nama

Zaposleni u Poliklinici Oral B Čukić

Osnovana 1996. godine pod imenom "ORAL B", osnivač i vlasnik poliklinike je dr Branislav Čukić. Momentalno poliklinika ima tri radna mesta i operacionu hiruršku salu.

Sarađujemo sa osiguravajućom kućom “DELTA – GENERALI” kao ovlaštena klinika za njihove osiguranike. U evidenciji imamo preko 6500 pacijenata.

Pružamo stomatološke usluge na najvišem specijalističkom nivou, po najsavremenijim svetskim standardima. Lekari klinike su edukovani na prestižnim klinikama u Srbiji, Evropi i SAD-u.

Po enterijeru i opremljenosti klinika spada u rang najprestižnijih u regionu.

Sa ponosom možemo da Vam ponudimo:

- visoku stručnu osposobljenost zaposlenih i saradnika (četvoro specijalista i dva vrhunska mlada polivalentna stomatologa)
-
najnovije metode u lečenju i tretmanu pacijenata
-
vrhunsku profesionalnu opremu najnovije generacije
-
besplatan pregled i kontrola zuba
-
visok nivo sterilizacije i higijene
-
najsavremenije materijale, najprestižniji implantacioni sistem u svetu (Nobel Biocare), kao i najnovija dostignuća iz oblasti estetske i kozmetske stomatologije (mostovi i krunice na cirkonijumu, lasersko beljenje zuba, nakit za zube…)
-
sve stomatološke usluge na jednom mestu
-
kompjuterizovanu obradu snimaka i kartoteku pacijenata

Dr Branislav ČukićDR BRANISLAV ČUKIC – specijalista oralne hirurgije – implantolog – studije završio na Novosadskom stomatološkom fakultetu – specijalizirao oralnu hirurgiju i implantologiju na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu – usavršavao se iz oblasti implantologije u Beču
Dr Marija KosjerDR MARIJA KOSJER – spacijalista dečije i preventivne stomatologije - studije završila na Stomatološkom fakultetu u Beogradu– spacijalizirala dečiju stomatologiju i rad sa trudnicama na Novosadskom univerzitetu.
Dr Aresenija ZekovićDR ARSENIJA ZEKOVIĆ – spacijalista ortodoncije – studije završila na Stomatološkom fakultetu u Beogradu– specijalizirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu – usavršavala se u Evropi i SAD-u.
Dr Ivana TadićDR IVANA TADIĆ – stomatolog – studije završila na Novosadskom Univerzitetu - obavlja polivalentne stomatološke intervencije – obučena za rad ne “DOCTOR SMILE“ diodnom laseru.
Dr Eleonora Čikarić-StojanacDR ELEONORA ČIKARIĆ–STOJANAC – stomatolog – studije završila na Novosadskom Univerzitetu - obavlja polivalentne stomatološke intervencije – obučena za rad ne “DOCTOR SMILE“ diodnom laseru.
Tatjana GlozancevDR TATJANA GLOŽANČEV SAJKOVSKI – stomatolog – studije završila na Novosadskom Univerzitetu - obavlja polivalentne stomatološke intervencije – obučena za rad ne “DOCTOR SMILE“ diodnom laseru.
Nataša Mandić

NATAŠA MANDIĆ
- stomatološka sesta

VESNA ŽIVANOV
- stomatološka sestra
Gordana GORDANA MIHAJLOVIĆ - stomatološka sestra
NENAD MRĐA - izvršni menadžer
Broj komentara na ovaj članak: 0

Pošalji komentar

Ime:

E-mail:

Sajt:

Komentar:

Saberite: 5 + 2 =

Pošalji prijatelju

Email adresa primaoca:

Dodatni tekst:

Saberite: 5 + 2 =

MAGAZIN.mojzubar.com
Beljenje zuba Krunice i mostovi Laser u stomatologiji
Kozmetska stomatologija Implanti Dečija stomatologija
Rad sa trudnicama Ortodoncija Proteze
Lečenje kanala korena Zubne ciste i granulomi Parodontoza
Neprijatan zadah Sluzokoža usta i jezika Oralna hirurgija
Bol zuba Edukacija pacijenata Škripanje zubima
Treba znati... Cena zdravlja zuba
Narodnog fronta 20, Novi Sad, Tel: +381 (0)21 467 006, +381 (0)21 63 63 613